top of page

N

Vi har 20 kuverter tilbage af Nytårsmenu, ring på tlf. 44186631

Mail læses ikke mellem jul og nytår.

Hotel-Ry_Selskaber_Foto_Julemenu.jpg

JUL I EGEN STUE

Hotel-Ry_Vin_Skål.jpg

MENU I EGET HJEM

AdobeStock_93221405.jpeg

KÆMPE JULEBORD

TIL EN DU HOLDER AF.png

GIV EN OPLEVELSE

"JUL I EGEN STUE kan være LET, KLASSISK, eller som TAPAS"
Her kan du nemt sætte dig til bords i egen stue, hvor alt er klar til servering. Alt bliver anrettet på skåle og fade, du skal blot sætte det op. Mulighed for levering, ring og hør ved bestilling.

"DEN LETTE"​

Marineret sild m/ karrysalat

Rødspættefilet m hjemmerørt remoulade

Tartelet med høns i asparges

Ribbensteg med rødkål

Ris a la mande

Brie og druer

Kr. pr. pers 175,-

Tilkøb brød, fedt og smør kr. 45,-

"DEN KLASSISKE"

2 slags sild

Rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade

Æg & rejer

Tarteletter m/ høns i asparges

Frikadeller m/ stuvet hvidkål

Ribbensteg med rødkål

Mørbrad a la creme

Ris a la mande

Brie og druer

Kr. pr. pers. 275,-

Tilkøb brød, fedt og smør 45,-

"TAPAS JUL"

Fem jule-inspireret TREATS fra kokken inkl. brød og smør

Kr. pr. pers 175,-

"NYTÅRSAFTEN MENU, LÆKKER OG NEMT TILGÆNGELIGT"
Vi søger for at alt står klart til den store aften, du skal blot sørge for at invitere dine gæster og anrette efter nemme anvisninger. Husk vores nye madbutik kan også hjælpe dig med vin, bobler samt ideer til mocktails/cocktails

462554578_1638835503703042_8511921358557687837_n.jpg

5 retters menu

Hummerbisque, smagt til med Cognac
med tangsalat og rimmet kammusling

Fisketårn med tatarsauce
af laks og torsk svøbt i noritang

Fjerkræ terrine m/trøffelcreme,
fermenteret rødløg, syltet kantareller og rugbrødschips

Oksemørbrad barderet med tomatpesto

og parmesanmed pommes anna,

grønt og rødvinssauce

Gateau Marcel med skovbærskum
toppet med nøddeknas ristet i brun farin & balsamico

5 retter kr. 498,-

Min. 2 pers.

Skal afhentes mellem kl. 12-16.00 
Bestilles på info@brasseriekyst.dk

"Alle 4 søndage, KÆMPE ADVENT JULEBORD kl. 12-16"
Inviter venner, familie eller den bedste ven du gerne vil dele julens og madens glæder med. Husk at bestille bord i god tid, begrænset pladser.

AdobeStock_93221405_edited.jpg

To slags sild med tilbehør

Fiskefilet med rustik remoulade og citron

Varmrøget laks på spæd salat

Halve æg med rejer, kaviar og mayonnaise

Sprøde varmtvandsrejer med panko og spicy dip

Vitello tonnato med rucola, parmesan og sprøde mandler

Juleskinke med rævesauce og syltede asparges

Tarteletter med høns i asparges

Tigerrejer på spyd med hvidløg og chili

Kalveculotte med krydderrub

Rosa andebryst af fransk berberiand

Ribbensteg med brunede kartofler,

skysauce, rødkål og taffelchips

Salat med saltede nødder, smukke rodfrugter og vinaigrette

Couscoussalat med syltede tomater, urter og sprøde salater

Risalamande med mandler og kirsebærsauce

Oste med passende tilbehør

Frugtfad med opskåret frugt

Chokolademousse

Nødder og julegodter
 

Pris pr. pers 298,- 

(Sidste bordbestilling kl. 14)

TIL EN DU HOLDER AF_edited.jpg

"Hvad giver man til en man holder af, som har alt?"

GAVEKORT:​

 - Kan sendes på PDF fil, til egen udskrivning

   Gratis

 - Kan pakkes ind i æske og hentes i restauranten, bestil       gerne inden, så vi har det hele klart.

   Gratis

 - Kan pakkes sammen med en flaske vin i æske

   Kr. 50,-

 

 

  Gyldighed i 2 år

bottom of page